Scandinavian Weekend

Club Pan-European Norway har i samarbeid med Sweden Pan-European Club, gleden av å invitere til stort jubileumstreff i 2023. Pan-klubben I Norge fyller 25 år, og det skal feires.

 

Sted: Tällberg, Sverige

Hotel: Gyllene Hornet, https://www.gyllenehornet.se/

Dato: 25. – 27. August 2023

 

Vi er tidlig ute med annonsering av dette møtet, og er selvfølgelig klar over at det kan være vanskelig å bestemme seg så tidlig. Men påmeldingen er ikke bindende før juli neste år, og vi trenger å få avklart hotellbehovet så tidlig som mulig.

Foreløpig har vi reservert hele hotell Gyllene Hornet, men vi kan ikke ha det reservert i lang tid uten å ha oversikt over behovet.  Derfor ber vi om snarlig påmelding direkte til hotellet.

Vi har også invitert venner fra våre søster-klubber i Europa.

Påmeldingen er som nevnt ikke bindende, og kansellering kan skje uten kostnad helt frem til juli neste år. Betalingfrist er 25. Juli.

 

Pris weekendpakke bestående av kost og losji:

Enkeltrom:        SEK 3 030,-

Dobbeltrom:       SEK 2 630,- per person

 

Det planlegges turer distriktet Dalarne på lørdag. Det vil også bli tilbud om T-shirts og stickers som må bestilles og betales separat.

Sydligste deltager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nordligste deltager

Rolf Arne Nicolaisen er treffets nordligste deltager. Han har 1740 km å kjøre fra sitt hjem i Nordvågan ved Nordkapp til treffet i Tällberg. Her er han underveis på sin lange tur.