NORGE RUNDT I VEST UTEN COVID19

Kategori: Touring

Medlem nr. 458 i Club Pan-European Norway. Stein Tronsmoen har vært på tur igjen. Sist sommer kjørte han Norge rundt i vest med tre andre venner, helt uten Covid19. Det er bare å håpe at vi også dette året kan gjøre det samme. Mange av oss håper jo mer enn det også. Europa rundt står på dagsorden, og vi satser på at Covid19 er under kontroll når sommeren kommer. God lesing.

Les rapport fra Stein her: 2020_I_VEST.pdf

 

Europa rundt

Kategori: Touring

Stein Tronsmoen har vært på tur igjen. Denne gangen er det Europa rundt sammen med sin følgesvenn Dan Frede (alias Dafhytt). Selv skriver han under kodenavnet ST1 som kan gi assosiasjon til hans 10 år med sin ST1300. I år har han, som enkelte andre, byttet til ny Honda GoldWing. Men som tidligere Pan eier er han selvfølgelig velkommen til å skrive på denne web-siden. Reisebrevet ligger lagret som klikkbar link til pdf-fil. God lesing.

REISEBREV-pdf.pdf

Dafhytt og ST1 på vei rundy Østersjøen

Østersjøen Rundt

Kategori: Touring

Stein Tronsmoen har kjørt Østersjøen rundt i sommer sammen med Dan Frede Hyttemoen. De opererer under kodenavn ST1 og Dafhytt på henholdsvis ST1300 og FJR på to hjul. De har laget en fyldig reportasje fra turen. Kanskje ser vi også Dafhytt som medlem i klubben en dag. Vi har flere JFR i klubben så det er ikke noe problem.

Les reportasjen i vedlagte PDF-dokument.

RAPPORTEN.pdf

Flere artikler …

  1. ST1 og ST1300, sommeren 2010
Webdesign: Bewebbed.no