logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Vår egen klubb er nå inne i sitt 25. driftsår og det betyr at vi skal ha jubileumfeiring. Stiftelsen fant sted 8. mars 1998 og da ble medlem nr. 1 innmeldt og behørig registrert i medlemsregisteret.
Vi kommer tilbake med detaljer rundt feiringen senere, men foreløpig kan vi si at treffet med feiringen blir lagt til Sverige i august i samarbeid med vår søsterklubb der.

Facebooksiden som vi etablerte for noen år siden har i dag 294 medlemmer.
Til de som kunne tenke seg å være med i klubben i et jubileumsår starter vi nå en vervekampanje som varer ut året. Klubben har nå 74 betalende medlemmer og det har vært en jevn stigning de siste årene.
På web-siden vår finner du informasjon om treff og turer, reportasjer osv. Alle er velkommen til å sende inn innlegg.

Så årets kampanje retter seg til alle dere som følger med på den siden, og alle andre som kunne tenke seg å bli med i vårt felleskap. Man behøver ikke å kjøre Pan-European for å være medlem, vi har liberale regler og er nå en klubb for alle MC-riders. Så del gjerne denne meldingen her med andre.
Les mer på www.pan-european.no.

Medlemsavgift er satt til  Kr 150 ut året. Du vil da motta medlemskort i posten og to merker med klubbens logo. Et tøymerke til å sette på kjørejakka og et klistremerke til å sette på sykkel eller hjelm.
Du finner informasjon om montering av merkene på vår webside: http://www.pan-european.no/index.php/nb-no/salg. Fra neste år vil vi forøvrig gå over til elektroniske medlemskortet som lastes ned på telefonen din.

Vi har en del T-skjorter på lager, så legger du til kr. 190 (subsidiert pris), så får du også en T-skjorte med klubbens logo på brystet og Honda logo på høyre erm.
Da kommer porto og emballasje i tillegg. Du må i så fall sende en separat mail med navn. adresse og størrelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Se forøvrig http://www.pan-european.no/index.php/nb-no/salg/340-klassisk-t-skjorte-for-salg for mer detaljer.

Det er veldig enkelt å melde seg inn i Club Pan-European Norway, klikk på denne linken: http://www.pan-european.no/index.php/om-oss/medlem

Vi håper med dette å få med flere MC-venner i klubben. Ha en fortsatt god MC-høst.

 

Webdesign: Bewebbed.no