logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Så er årets store happening i Club Pan-European over for denne gang. Sommertreffet ble en gedigen suksess og værgudene viste seg fra sin bedre side på lørdag med oppholdsvær og delvis sol.
24 MC-personer hadde funnet veien til Førde på til sammen 16 sykler. Vi hadde en flott tur vestover helt ut i havgapet ved Stongfjorden ytterst på Stavenesodden. Utsikt rett ut mot storhavet, og med kurs vest og noen grader sør er Shetland neste stopp.

Vi var 11 sykler som kjørte på den smale veien ut mot Stavenesodden. Den var nylig asfaltert i perfekt stand, men kun plass til en bil i bredden. Det var hyppig med møteplasser langs hele veien.

Årsmøte ble avholdt lørdag kl. 18:00 med godkjenning av Årsberetning og Regnskap samt valg. Protokollen er lagt ut på medlemsdelen av vår webside.

Pan-Gathering i Portugal

Flag cloth PGDe to lerretsdukene med små flagg dekker hele Pan-Gathering historien fra 2005. Siste arrangør var Tyskland i 2019. Norge står ved siden av som nest siste arrangør før pandemien satte en stopper for Pan-Gathering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hadde besøk fra vår søsterklubb i Sverige som hadde med seg flaggduken med samtlige arrangørflagg fra Pan Gathering siden 2005. Disse har ligget hos den svenske klubben som skulle hatt arrangementet i 2020.

Vi bringer dem med til Portugal. Så får vi se hvem som tar stafettpinnen videre.

PG 2022

Pan-Gathering i Guimaräes Portugal går som planlagt og påmeldingsfristen er 15. juli. Fra Norge er vi foreløpig 4 sykler påmeldt.
Link til web-siden med påmelding finner du her:
https://form.jotform.com/220395465391359

Webdesign: Bewebbed.no