logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Nå går det raskt mot første første sommermåned juni og MC-treff i Førde. Vi har 21 personer påmeldt fordelt på 14 sykler - og en bil! Fra Sverige får vi besøk av 3 sykler med 6 riders. Forsidebildet viser Førde i 1953. Hotellet ligger i husklyngen nede til høyre i bildet der elven svinger brått til venstre tvers over hele bildet.

Vi har fortsatt noen ledige rom igjen, hvis det skulle være noen etternølerer der ute som kanskje bestemmer seg i siste liten.
Påmedlingsfristen er 26. mai, men i praksis har man kommende uke til å bestemme seg. Det er bare å ta kontakt med hotellet. Deltagerliste finner du her: Deltagere-Førde-v2.JPG

Når man kommer fra øst på E39 ligger hotellet på venstre hånd før man kjører inn i Førde sentrum. Det kommer litt brått på og man må svinge inn til venstre som bildet viser, eller kjøre ned til rundkjøringen og komme tilbake. Kommer man fra Bergenstraktene kommer man fra den motsatte side, gjennom rundkjøringen og svinger inn til høyre.

Svein krykker 1Krykkene har vært følgesvenn i hele år, og vil være det et par måneder til før jeg endelig kan sette meg på min Pan igjen.

Når det gjelder 4-hjuling så er det undertegnede som kommer med en slik doning til Førde. Det er ufrivillig og skyldes stort press på det norske helsevesenet.
Det har seg slik at et aktivt liv har slitt på kroppen, og deler må skiftes ut. Omtrent som på en motorsykkel.
Så etter en runde hos ortoped ved årsskifte ble det klart at jeg må operere inn ny hofte på høyre side. Så følger antagelig venstre side etterpå.
Jeg ble forespeilet en ventetid på ca. 2 måneder før operasjonen kunne gjennomføres, slik at rehabilitering kunne være unnagjort til sesongstart. Nå har ventetiden blitt til 6 måneder i det operasjonen først er berammet til 22. juni.
Den lange ventetiden skyldes etterslep i forbndelse med pandemien. Så nå blir det rehabilitering i juli og deler av august, før vi så er vi klare for Pan-Gathering i Portugal med avreise 24. august.

T-skjortene settes i produksjon kommende uke, så denne helgen er siste frist for å bestille. Men vi kommer til å ha noen på lager for nye medlemmer som kommer til. Bekreftelse sendes ut per mail i dag med betalingsdetaljer. Utlevering skjer ved ankomst hotellet. De som har bestilt vanlige T-skjorter får også de utlevert ved ankomst.

SHS

Webdesign: Bewebbed.no