MANGE TAKK TIL VÅR SPONSOR FOR VELVILLIG

BIDRAG TIL ÅRETS SOMMERTREFF I FLEKKEFJORD


mcoslo

Så har vi kommet til mai måned, ikke helt mild enda, men det kommer ganske snart. Flekkefjord kommer til å vise seg fra sin beste side når vi kommer til juni.

Og nå går det riktig vei med Covid-19 også, så nå er det bare å begynne å glede seg. Vi har fått godt med påmeldinger, men det er enda plass til flere. I dag skriver vi 1. mai og vi har påmeldt 20 personer med 14 sykler; 10 kvinner og 10 menn. Ikke kom og si at det ikke er likestilling i Club Pan-European Norway. 

Vi savner fortsatt noen toneangivende medlemmer (med "German products") på listen, og vi har fortsatt reservert rom fram til 4.mai. Så det er bare å melde seg på til hotellet. På tirsdag som kommer må vi si fra oss de rommene som vi fortsatt har stående ubesatt.
Etter det vil etteranmeldelse være avhengig av at det er ledig rom.

Tur-ansvarlig Per-Erik har satt opp et flott forslag til tur på lørdag. Turen går blant til Jøssingfjord hvor dramatiske ting skjedde like før Norge var i krig med Tyskland i 1940. Navnet på fjorden var opphav til betegnelsen «jøssing» som kallenavn på engelskvennlige, antinazistiske nordmenn.
Bakgrunnen var Altmark-saken, en britisk militæraksjon på norsk jord under to måneder før den tyske okkupasjonen av Norge: 16. februar 1940 hadde britiske styrker jagd det tyske krigsskipet Altmark inn i Jøssingfjorden og befridd de britiske krigsfangene ombord.

Men det er også en fantastisk natur den inne i fjorden med flere attraksjoner. Vi skal som vanlig ha et Årsmøte på lørdag. Så vil vi igjen utfordre til en utlodning, forutsatt at vi kan få tak i noen gevinster.
Undertegnede har fått løfte fra MC Oslo om at vi skal få med noe derfra i år også. Kan dere gi meg et vink om eventuelle bidrag. Hvis det blir vanskelig får vi heller droppe den delen.

Deltagerliste finner du her: Deltagere-v3.pdf

SHS

Webdesign: Bewebbed.no