Det ble en flott helg på Fagernes med mange gamle kjente, og en del nye medlemmer som møtte til fint samvær på ettersommeren.
Det ble faktisk et lite mini Pan-Gathering med alt som hører med. Glade mennesker, flott MC-vær og fine turer.
Tilsammen 21 sykler og 27 deltagere fant veien til Fagernes andre helgen i august. 16 menn og 11 kvinner, hvorav 5 kjørte egen sykkel.

På lørdag ble det arrangert to turer. Gruppe 1 ble ledet av Per Erik, som hadde planlagt en rundtur på 23 mil nordover langs E16, og sørover igjen via Hemsedal.
Gruppen bestod av 10 sykler og her var det lik fordeling av kjønn, 5 kvinner og 5 menn på hver sin sykkel:-)

Gruppe 2 ble ledet av Tron og turen gikk langs Rv 51 over Golsfjellet til Gol, og hjem gjennom Hemsedal; ca. 10 mil. Været var fortreffelig, med sol og passe varme.

K4        K5

                        Gruppe 2 tar en pause på Golsfjellet.                                                  Gruppe 1 etter ankomst hotellet med skinnbuksepils

KL. 18:00 var det Årsmøte på hotellet for første gang på to år. Beretning og regnskap for både 2018 og 2019 ble behandlet og valg ble gjennomført.
Det ble også vist bilder og film fra tidligere treff, bl.a. vår egen Pan-Gathering i Vrådal i 2018.

Vi hadde også en diskusjon rundt fremtiden, og om det vil komme noen nye Pan-samlinger.
Fram til i fjor har det vært arrangert Pan-Gathering hvert eneste år siden 1997, i de fleste europeiske land.
På det største arrangementet som fant sted i Nederland i 2005 var det over 400 Pan-sykler til stede.

K3

                                Fra Årsmøtemiddagen

Vi kan vel si at vi i år har arrangert et mini Pan-Gathering, og det ville ha vært med utenlandske deltagere hvis vi ikke hatt en corona-pandemi gående.
Som nevnt ble vårt "lille" (sett i forhold internasjonale PG) Pan-Gathering svært vellykket og det frister til gjentagelse.

K6

Rolf-Arne Nicolaisen kom helt fra Nordkapp til treffet på Fagernes.  Han overnattet ute i kamuflasjetelt. En ekte Honda-rider

Styret har nå  fått mandat til å jobbe videre med et mulig Pan-Gathering neste år. Vi vil først få avklart om det foreligger planer hos andre i PG-familien ute i Europa.
Portugal har vært nevnt og de er allerede kontaktet av vår klubb.

Etter Årsmøte hadde vi utlodning med mange flott gevinster. Utlodningen samt salg av enkelte effekter innbragte hele 3765 kroner i klubbkassen, veldig bra resultat.

 

Webdesign: Bewebbed.no