Nedtellingen har begynt og det er to dager til årets Pan Gathering på Fagernes går av stabelen.
Været som er meldt så langt ser ganske bra ut med temperaturer på 22-23 grader. Folk vil ankomme utover hele fredagen og vi samles til kvelden til felles middag.

For de som lurer på hvordan man har fått anlagt den fine gang- og sykkelveien lang hele E16 opp gjennom i Valdres, så er svaret at der gikk jernbanen i gamle dager. Når den ble nedlagt, så rev man rett og slett opp skinnegangen og laget landets fineste turvei ned gjennom dalen.

De fleste på hovedbilde her kommer i morgen, pluss mange fler. Vi gleder oss veldig, og har laget et program for helgen, men alle detaljer er ikke på plass enda. Det som er klart, er at vi møtes i hotellbaren ved resepsjonen fra kl. 19:00 til en "bli-kjent" aperitif. Felles middag kl. 20:00. Vi prøver å få sendt ut et mer detaljert program i morgen.

Vi har i tidligere innlegg vist et bilde av hotellets svømmebasseng som en fristelse for helgen som kommer. Det viser seg at bassenget er stengt i helgen på grunn av de strenge smittevernsreglene. Hotellet har ikke bemanning til å gjennomføre forskriftsmessig renhold og desinfisering i helgene. Men bassenget er åpent til fredag kl. 22:00. :-)

Vi tør også minne om hyppige fartskontroller på E16 i Valdres. Det mener jeg forøvrig de har holdt på med lenge, så jeg burde ha visst bedre.  Jeg var på Fagernes for noen uker siden for å se på forholdene der oppe. Det var lite trafikk på vei oppover og tørt fint føre. Perfekt for motorsykler. Etter tunnelen ved Bagn dro jeg forbi fire biler på en gang, på en strekning med helt ny perfekt vei. Veldig fristende. Jeg synes ikke det gikk såå fort, men det var nok ganske feil synsing. Jeg ble målt til 112 i 80-sonen. Jeg sa til politimannen at jeg skulle jo bare kjøre forbi. "Ja, det er greit nok det", sa han. "Det er bare det at de du kjørte forbi, de lå alle sammen i 80". Så det var ikke nødvendig å prøve med flere unnskyldninger. De som gjetter hvilken bot jeg fikk kan få spandere en øl på meg i løpet av helgen.

Det blir lagt opp til to forskjellige turer lørdag. De er ikke endelig avklart, men det kan bli både asfalt og grus for alle dere med adventure-sykler. Det blir veldig hyggelig å treffes, både gamle og spesielt nye.

Velkommen alle sammen.

SHS

Webdesign: Bewebbed.no