Årets sommertreff i Førde - litt over en måned igjen

Våren begynner å komme for alvor, i alle fall her i sør. Og det begynner å bli mange sykler å se på veien. Det er en herlig tid vi går i møte. Vi har foreløpig 16 registrerte påmeldinger fordelt på 9 rom til treffet i Førde. Vi håper selvfølgelig å se enda flere, og vi ber 
om at de som tenker å komme melder seg på så fort som mulig, og helst før 17. mai så vi får en god oversikt så tidlig som mulig.

MC-sesongen 2022 er på vei - og Førde venter

Påsken er i full gang og endelig fikk vi kjenne på en varm vårdag, i alle fall her på Østlandet. I dag har det vært merkbart med i sykler ute på veien, så nå begynner sesongen for alvor.

Pan-European logo på kjørejakka i år

Det går sakte, men sikkert mot ny MC-sesong. Og nå, for første gang siden 2019, helt fri for Corona-restriksjoner. Det er nesten som en velsignelse. Mange er i gang med forberedelser og klargjøring av utstyr. Hva med å utstyre kjørejakken med vår flotte Pan-logo i gullbokstaver på blå bakgrunn? Vi har nok av merker på lager.

Pan-Gathering i Portugal kommer i 2022

Planlegging av Pan-Gathering 2022 er i gang og det er nå åpnet for preregistrering til årets arrangement som finner sted i Guanmarães 1. - 5- september. Det er fortsatt mye planlegging som gjenstår, men arrangøren ber nå om at deltagerne registrerer seg for å avklare omfanget av arrangementet så tidlig som mulig.

Ny Honda NT1100 - en sykkel å bli glad i!

Undertegnede  har vært en tur hos McOslo og sett på den nye Honda NT1100. Den har fått en sentral plass midt i det store lokalet, og i sort metallic og med en front som om den er hentet ut fra fremtiden, tar den seg unektelig flott ut. Og den ser faktisk ut som en sportstourer slik (bare) Honda lager dem.

STATUS KAMPANJE NYE MEDLEMMER 2021

Vår lille vervekampanje har så langt resultert i 9 nye medlemmer i Club Pan-European. Et veldig bra resultat så langt. Utsendelse av medlemskort og klistremerker til nye medlemmer er allerede gjort.

Webdesign: Bewebbed.no