GOD JUL

Kategori: Topp nyheter

På vegne av Styret i Clup Pan-European Norway vil jeg ønske alle medlemmer av Club Pan-European Norway en riktig fredelig og god Jule-helg.

Velkommen MC 2019

Kategori: Topp nyheter

Selv om snøværet ikke helt vil gi seg er det ikke lenge til sesongen starter. Vår-fornemmelsene er i ferd med å komme. Siden det ser ut til at snøen likevel blir liggende noen uker til, så er vel første aktivitet MC-messen på Lillestrøm. Den arrangeres fra fredag 29. til søndag 31. mars. 

Nedtellingen har begynt

Kategori: Topp nyheter

The countdown to this year's Pan Gathering has begun. The last pieces are beginning to fall into place.

Forberedelsene er i full gang

Kategori: Topp nyheter

Forberedelsene til Pan-Gathering 2018 er godt i gang. Denne uken ble det meste av utstyret til arrangementet transportert til Vrådal.

101 deltagere med 67 motorsykler til Pan-Gathering.

Kategori: Topp nyheter

Det er nå 101 deltagere med 67 sykler påmeldt til Pan-Gathering. De kommer fra 11 land i Europa. Vi har fortsatt 5  ledige rom som kan benyttes til etteranmeldelse. 

Viktig planleggingsmøte i Vrådal. 96 påmeldinger til Pan-Gathering.

Kategori: Topp nyheter

Organisasjonskomiteen for Pan-Gathering 2018 var samlet i Vrådal fra Onsdag til søndag denne uken. Alle aktiviteter og oppgaver er gjennomgått og fordelt på komiteens medlemmer. Programmet er for de 4 dagene er langt på vei ferdig, og vil bli lagt ut om ikke lenge. Påmeldingene fortsetter å komme inn og vi er nå opp i 96 deltagere,

Webdesign: Bewebbed.no