SOMMERTREFF I VALDRES ER FULLTEGNET (NESTEN)

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes er nesten fulltegnet. Siste påmelding er fra Finnmark. Vi har nå fått en avmelding grunnet jobbsituasjon.
Vi har da påmeldinger fra 27 personer og 22 sykler fra det ganske land. Og vi har nå to rom igjen, så det er fortsatt mulig.

SOMMERTREFF I VALDRES - FORTSATT LEDIGE ROM

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes har nå fått 3 nye påmeldinger og vi har nå to (2) ledige rom igjen.
Foreløpig har vi da påmelding fra 28 personer og 21 sykler. Så påmeldingene kan bare fortsette til mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 901 42 549.

Sommertreff med Årsmøte

Kategori: Topp nyheter

Styret i Club Pan-European Norway har gleden av å invitere til:

 Sommertreff med Årsmøte på Fagernes i Valdres i august  😊   

Dato: 7. – 9. august 2020        Sted: Hotell Scandic Valdres

Årsmøte 2020 utsettes

Kategori: Topp nyheter

I forbindelse med utsendelsen i februar av medlemskort/giro for 2020 ble også foreløpige planer for året skissert. Nå er som kjent Pan-Gathering i Sverige allerede avlyst og melding er lagt ut om det. I Norge er det innført forbud mot alle arrangement som ikke kan ivareta 2-meters regelen fram til 15. juni. Styret har derfor bestemt at det berammede Årsmøtet 8-10 mai som var planlagt til Grimstad utsettes.

Pan Gathering 2020 er avlyst

Kategori: Topp nyheter

 

Da er det kommet melding om at Pan Gathering 2020 i Sverige er avlyst. Alle som er påmeldt får avgiften tilbakebetalt. Hver enkelt vil motta epost fra arrangøren. Vi følger med på utviklingen, men det spøker nå unektelig for det planlagte vårtreffet i Grimstad 8-10 mai. Vi kommer tilbake med informasjon etter hvert.

Velkommen MC 2019

Kategori: Topp nyheter

Selv om snøværet ikke helt vil gi seg er det ikke lenge til sesongen starter. Vår-fornemmelsene er i ferd med å komme. Siden det ser ut til at snøen likevel blir liggende noen uker til, så er vel første aktivitet MC-messen på Lillestrøm. Den arrangeres fra fredag 29. til søndag 31. mars. 

Webdesign: Bewebbed.no