Pan-Gathering 2021 Guimarães, Portugal

Kategori: Topp nyheter

Planlegging av Pan-Gathering 2021 går for fullt i Guinmãres, Portugal. Det er en rekke detaljer som skal på plass, og nærmere informasjon vil komme i april.

Vårtreff med Årsmøte i Flekkefjord

Kategori: Topp nyheter

I disse kalde Coronatider er det nå i februar en befrielse å kunne skrive litt om sommer og sol. Det er enda 8 uker til sesongen starter, men vi kunngjør allerede nå vårens første treff som egentlig blir et sommertreff.

Straandtreffet 2020 i Vrådal en stor suksess

Kategori: Topp nyheter

For tredje gang gikk Straandtreffet av stabelen i Vrådal på Straand hotell. Og nok en gang ble det en stor suksess. Perfekt vær, mange deltagere og fine turer. Treffet gikk fra fredag ettermiddag til søndag med et meget godt faglig program, utstilling fra flere forhandlere, og ikke minst MC-turkjøring med guide på lørdag.

Vellykket Pan-Gathering på Fagernes

Kategori: Topp nyheter

Det ble en flott helg på Fagernes med mange gamle kjente, og en del nye medlemmer som møtte til fint samvær på ettersommeren.
Det ble faktisk et lite mini Pan-Gathering med alt som hører med. Glade mennesker, flott MC-vær og fine turer.
Tilsammen 21 sykler og 27 deltagere fant veien til Fagernes andre helgen i august. 16 menn og 11 kvinner, hvorav 5 kjørte egen sykkel.

To dager igjen til årets sommertreff

Kategori: Topp nyheter

Nedtellingen har begynt og det er to dager til årets Pan Gathering på Fagernes går av stabelen.
Været som er meldt så langt ser ganske bra ut med temperaturer på 22-23 grader. Folk vil ankomme utover hele fredagen og vi samles til kvelden til felles middag.

SOMMERTREFFET I VALDRES - TRE UKER IGJEN

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet på Fagernes i Valdres kommer raskt nærmere. Det har kommet noe forfall og vi har nå registrert 26 deltagere
fordelt på 16 menn og 10  kvinner, hvorav 6 kvinner fortsatt kjører egen sykkel.

Webdesign: Bewebbed.no