Pan Gathering 2020 er avlyst

Kategori: Topp nyheter

 

Da er det kommet melding om at Pan Gathering 2020 i Sverige er avlyst. Alle som er påmeldt får avgiften tilbakebetalt. Hver enkelt vil motta epost fra arrangøren. Vi følger med på utviklingen, men det spøker nå unektelig for det planlagte vårtreffet i Grimstad 8-10 mai. Vi kommer tilbake med informasjon etter hvert.

Velkommen MC 2019

Kategori: Topp nyheter

Selv om snøværet ikke helt vil gi seg er det ikke lenge til sesongen starter. Vår-fornemmelsene er i ferd med å komme. Siden det ser ut til at snøen likevel blir liggende noen uker til, så er vel første aktivitet MC-messen på Lillestrøm. Den arrangeres fra fredag 29. til søndag 31. mars. 

Nedtellingen har begynt

Kategori: Topp nyheter

The countdown to this year's Pan Gathering has begun. The last pieces are beginning to fall into place.

Forberedelsene er i full gang

Kategori: Topp nyheter

Forberedelsene til Pan-Gathering 2018 er godt i gang. Denne uken ble det meste av utstyret til arrangementet transportert til Vrådal.

101 deltagere med 67 motorsykler til Pan-Gathering.

Kategori: Topp nyheter

Det er nå 101 deltagere med 67 sykler påmeldt til Pan-Gathering. De kommer fra 11 land i Europa. Vi har fortsatt 5  ledige rom som kan benyttes til etteranmeldelse. 

Viktig planleggingsmøte i Vrådal. 96 påmeldinger til Pan-Gathering.

Kategori: Topp nyheter

Organisasjonskomiteen for Pan-Gathering 2018 var samlet i Vrådal fra Onsdag til søndag denne uken. Alle aktiviteter og oppgaver er gjennomgått og fordelt på komiteens medlemmer. Programmet er for de 4 dagene er langt på vei ferdig, og vil bli lagt ut om ikke lenge. Påmeldingene fortsetter å komme inn og vi er nå opp i 96 deltagere,

Webdesign: Bewebbed.no