MANGE TAKK TIL VÅR SPONSOR FOR VELVILLIG

BIDRAG TIL ÅRETS SOMMERTREFF PÅ FAGERNES


mcoslo

Straandtreffet 2020 i Vrådal en stor suksess

Kategori: Topp nyheter

For tredje gang gikk Straandtreffet av stabelen i Vrådal på Straand hotell. Og nok en gang ble det en stor suksess. Perfekt vær, mange deltagere og fine turer. Treffet gikk fra fredag ettermiddag til søndag med et meget godt faglig program, utstilling fra flere forhandlere, og ikke minst MC-turkjøring med guide på lørdag.

Vellykket Pan-Gathering på Fagernes

Kategori: Topp nyheter

Det ble en flott helg på Fagernes med mange gamle kjente, og en del nye medlemmer som møtte til fint samvær på ettersommeren.
Det ble faktisk et lite mini Pan-Gathering med alt som hører med. Glade mennesker, flott MC-vær og fine turer.
Tilsammen 21 sykler og 27 deltagere fant veien til Fagernes andre helgen i august. 16 menn og 11 kvinner, hvorav 5 kjørte egen sykkel.

To dager igjen til årets sommertreff

Kategori: Topp nyheter

Nedtellingen har begynt og det er to dager til årets Pan Gathering på Fagernes går av stabelen.
Været som er meldt så langt ser ganske bra ut med temperaturer på 22-23 grader. Folk vil ankomme utover hele fredagen og vi samles til kvelden til felles middag.

SOMMERTREFFET I VALDRES - TRE UKER IGJEN

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet på Fagernes i Valdres kommer raskt nærmere. Det har kommet noe forfall og vi har nå registrert 26 deltagere
fordelt på 16 menn og 10  kvinner, hvorav 6 kvinner fortsatt kjører egen sykkel.

SOMMERTREFF I VALDRES ER FULLTEGNET (NESTEN)

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes er nesten fulltegnet. Siste påmelding er fra Finnmark. Vi har nå fått en avmelding grunnet jobbsituasjon.
Vi har da påmeldinger fra 27 personer og 22 sykler fra det ganske land. Og vi har nå to rom igjen, så det er fortsatt mulig.

SOMMERTREFF I VALDRES - FORTSATT LEDIGE ROM

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes har nå fått 3 nye påmeldinger og vi har nå to (2) ledige rom igjen.
Foreløpig har vi da påmelding fra 28 personer og 21 sykler. Så påmeldingene kan bare fortsette til mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 901 42 549.

Webdesign: Bewebbed.no