MANGE TAKK TIL VÅR SPONSOR FOR VELVILLIG

BIDRAG TIL ÅRETS SOMMERTREFF PÅ FAGERNES


mcoslo

God Jul og Godt Nytt År

Kategori: Topp nyheter

På vegne av Styret i Club Pan-European Norway vil jeg få ønske alle våre medlemmer en riktig God Jul og et Godt fremgangsrikt Nytt År.

Vi illustrerer vår hilsen med et bilde fra vårt nordligste medlem Rolf-Arne på tur helt fra Nordkapp til Fagernes for å delta på vårt sommertreff i august i år. En ekte Pan-European rider som overnatter ute ved siden av sin Honda i kamuflasjetelt.

Håper vi kan treffes igjen neste år uten corona og restriksjoner.

Desember 2020/SHS

Straandtreffet 2020 i Vrådal en stor suksess

Kategori: Topp nyheter

For tredje gang gikk Straandtreffet av stabelen i Vrådal på Straand hotell. Og nok en gang ble det en stor suksess. Perfekt vær, mange deltagere og fine turer. Treffet gikk fra fredag ettermiddag til søndag med et meget godt faglig program, utstilling fra flere forhandlere, og ikke minst MC-turkjøring med guide på lørdag.

Vellykket Pan-Gathering på Fagernes

Kategori: Topp nyheter

Det ble en flott helg på Fagernes med mange gamle kjente, og en del nye medlemmer som møtte til fint samvær på ettersommeren.
Det ble faktisk et lite mini Pan-Gathering med alt som hører med. Glade mennesker, flott MC-vær og fine turer.
Tilsammen 21 sykler og 27 deltagere fant veien til Fagernes andre helgen i august. 16 menn og 11 kvinner, hvorav 5 kjørte egen sykkel.

To dager igjen til årets sommertreff

Kategori: Topp nyheter

Nedtellingen har begynt og det er to dager til årets Pan Gathering på Fagernes går av stabelen.
Været som er meldt så langt ser ganske bra ut med temperaturer på 22-23 grader. Folk vil ankomme utover hele fredagen og vi samles til kvelden til felles middag.

SOMMERTREFFET I VALDRES - TRE UKER IGJEN

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet på Fagernes i Valdres kommer raskt nærmere. Det har kommet noe forfall og vi har nå registrert 26 deltagere
fordelt på 16 menn og 10  kvinner, hvorav 6 kvinner fortsatt kjører egen sykkel.

SOMMERTREFF I VALDRES ER FULLTEGNET (NESTEN)

Kategori: Topp nyheter

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes er nesten fulltegnet. Siste påmelding er fra Finnmark. Vi har nå fått en avmelding grunnet jobbsituasjon.
Vi har da påmeldinger fra 27 personer og 22 sykler fra det ganske land. Og vi har nå to rom igjen, så det er fortsatt mulig.

Webdesign: Bewebbed.no