logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Velkommen til Skandinavisk Weekend med 25 års jubileumstreff

Club Pan-European Norway har i samarbeid med Sweden Pan-European Club, gleden av å invitere våre venner I Skandinavia og resten av Europa til stort jubileumstreff i 2023. Pan-klubben I Norge fyller 25 år, og det skal feires.

Rapport fra Guimarães, Portugal

Vi er godt i gang med Europaturen 2022. Etter en noe trang start i Nederland, med 9 timer på veien før vi var fremme ved første overnatting i Wissenkerk, så har det gått bra.

Minneverdig Pan-treff i Ulricehamn

Vi er hjemme igjen etter en uforglemmelig helg i Ulricehamn hos våre svenske venner. Et alldeles perfekt gjennomført t arrangement. En stor takk til vertskapet, Karin og Rolf Ceder som hadde gjort alt for at vi skulle trives og ha det bra.

PÅ TUR I EUROPA

Ferietiden er over og vi går inn i andre del av årets MC-sesong. Været har vel vært sånn passe bra, sett fra et MC-synspunkt. For første gang siden 2019 skal det arrangeres Pan-Gathering igjen, og våre slitere på to hjul, med og uten Pan-merke, skal ut på langtur igjen.

Vellykket treff i Førde

Så er årets store happening i Club Pan-European over for denne gang. Sommertreffet ble en gedigen suksess og værgudene viste seg fra sin bedre side på lørdag med oppholdsvær og delvis sol.
24 MC-personer hadde funnet veien til Førde på til sammen 16 sykler. Vi hadde en flott tur vestover helt ut i havgapet ved Stongfjorden ytterst på Stavenesodden. Utsikt rett ut mot storhavet, og med kurs vest og noen grader sør er Shetland neste stopp.

GOD OPPSLUTNING OM SOMMERTREFFET I FØRDE

Nå går det raskt mot første første sommermåned juni og MC-treff i Førde. Vi har 21 personer påmeldt fordelt på 14 sykler - og en bil! Fra Sverige får vi besøk av 3 sykler med 6 riders. Forsidebildet viser Førde i 1953. Hotellet ligger i husklyngen nede til høyre i bildet der elven svinger brått til venstre tvers over hele bildet.

Vi har fortsatt noen ledige rom igjen, hvis det skulle være noen etternølerer der ute som kanskje bestemmer seg i siste liten.
Påmedlingsfristen er 26. mai, men i praksis har man kommende uke til å bestemme seg. Det er bare å ta kontakt med hotellet. Deltagerliste finner du her: Deltagere-Førde-v2.JPG

Årets sommertreff i Førde - litt over en måned igjen

Våren begynner å komme for alvor, i alle fall her i sør. Og det begynner å bli mange sykler å se på veien. Det er en herlig tid vi går i møte. Vi har foreløpig 16 registrerte påmeldinger fordelt på 9 rom til treffet i Førde. Vi håper selvfølgelig å se enda flere, og vi ber 
om at de som tenker å komme melder seg på så fort som mulig, og helst før 17. mai så vi får en god oversikt så tidlig som mulig.

MC-sesongen 2022 er på vei - og Førde venter

Påsken er i full gang og endelig fikk vi kjenne på en varm vårdag, i alle fall her på Østlandet. I dag har det vært merkbart med i sykler ute på veien, så nå begynner sesongen for alvor.

Pan-Gathering i Portugal kommer i 2022

Planlegging av Pan-Gathering 2022 er i gang og det er nå åpnet for preregistrering til årets arrangement som finner sted i Guanmarães 1. - 5- september. Det er fortsatt mye planlegging som gjenstår, men arrangøren ber nå om at deltagerne registrerer seg for å avklare omfanget av arrangementet så tidlig som mulig.

Ny Honda NT1100 - en sykkel å bli glad i!

Undertegnede  har vært en tur hos McOslo og sett på den nye Honda NT1100. Den har fått en sentral plass midt i det store lokalet, og i sort metallic og med en front som om den er hentet ut fra fremtiden, tar den seg unektelig flott ut. Og den ser faktisk ut som en sportstourer slik (bare) Honda lager dem.

STATUS KAMPANJE NYE MEDLEMMER 2021

Vår lille vervekampanje har så langt resultert i 9 nye medlemmer i Club Pan-European. Et veldig bra resultat så langt. Utsendelse av medlemskort og klistremerker til nye medlemmer er allerede gjort.

kampanje nye medlemmer

Vi ser at det stadig kommer til nye medlemmer inn på Facebook-gruppen vår, og det er veldig gledelig. Denne uken har vi to nye, og nesten hver uke kan vi ønske nye medlemmer velkommen. Per i dag teller gruppen 227 medlemmer 😊
Men vi har også en aktiv klubb i Norge, stiftet for 23 år siden med base på denne hjemmesiden.
Her er vi nå 60 registrerte medlemmer, men skulle gjerne vært flere.

God oppslutning om årets vårtreff

Vi nærmer oss årets store begivenhet; Vår-treff i Club Pan-European i Flekkefjord. Nå er det bare en drøy uke til vi treffes, og det gode været er på vei. Det har vært noen justeringer på deltagerlisten og vi har nå 18 påmeldte på 13 sykler til treffet, 9 damer og 9 herrer

ÅRETS MC-TREFF I FLEKKEFJORD

Så har vi kommet til mai måned, ikke helt mild enda, men det kommer ganske snart. Flekkefjord kommer til å vise seg fra sin beste side når vi kommer til juni.

Pan-Gathering 2021 Guimarães, Portugal

Planlegging av Pan-Gathering 2021 går for fullt i Guinmãres, Portugal. Det er en rekke detaljer som skal på plass, og nærmere informasjon vil komme i april.

Vårtreff med Årsmøte i Flekkefjord

I disse kalde Coronatider er det nå i februar en befrielse å kunne skrive litt om sommer og sol. Det er enda 8 uker til sesongen starter, men vi kunngjør allerede nå vårens første treff som egentlig blir et sommertreff.

Straandtreffet 2020 i Vrådal en stor suksess

For tredje gang gikk Straandtreffet av stabelen i Vrådal på Straand hotell. Og nok en gang ble det en stor suksess. Perfekt vær, mange deltagere og fine turer. Treffet gikk fra fredag ettermiddag til søndag med et meget godt faglig program, utstilling fra flere forhandlere, og ikke minst MC-turkjøring med guide på lørdag.

Vellykket Pan-Gathering på Fagernes

Det ble en flott helg på Fagernes med mange gamle kjente, og en del nye medlemmer som møtte til fint samvær på ettersommeren.
Det ble faktisk et lite mini Pan-Gathering med alt som hører med. Glade mennesker, flott MC-vær og fine turer.
Tilsammen 21 sykler og 27 deltagere fant veien til Fagernes andre helgen i august. 16 menn og 11 kvinner, hvorav 5 kjørte egen sykkel.

To dager igjen til årets sommertreff

Nedtellingen har begynt og det er to dager til årets Pan Gathering på Fagernes går av stabelen.
Været som er meldt så langt ser ganske bra ut med temperaturer på 22-23 grader. Folk vil ankomme utover hele fredagen og vi samles til kvelden til felles middag.

SOMMERTREFFET I VALDRES - TRE UKER IGJEN

Sommertreffet på Fagernes i Valdres kommer raskt nærmere. Det har kommet noe forfall og vi har nå registrert 26 deltagere
fordelt på 16 menn og 10  kvinner, hvorav 6 kvinner fortsatt kjører egen sykkel.

SOMMERTREFF I VALDRES ER FULLTEGNET (NESTEN)

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes er nesten fulltegnet. Siste påmelding er fra Finnmark. Vi har nå fått en avmelding grunnet jobbsituasjon.
Vi har da påmeldinger fra 27 personer og 22 sykler fra det ganske land. Og vi har nå to rom igjen, så det er fortsatt mulig.

SOMMERTREFF I VALDRES - FORTSATT LEDIGE ROM

Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes har nå fått 3 nye påmeldinger og vi har nå to (2) ledige rom igjen.
Foreløpig har vi da påmelding fra 28 personer og 21 sykler. Så påmeldingene kan bare fortsette til mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 901 42 549.

Sommertreff med Årsmøte

Styret i Club Pan-European Norway har gleden av å invitere til:

 Sommertreff med Årsmøte på Fagernes i Valdres i august  😊   

Dato: 7. – 9. august 2020        Sted: Hotell Scandic Valdres

Årsmøte 2020 utsettes

I forbindelse med utsendelsen i februar av medlemskort/giro for 2020 ble også foreløpige planer for året skissert. Nå er som kjent Pan-Gathering i Sverige allerede avlyst og melding er lagt ut om det. I Norge er det innført forbud mot alle arrangement som ikke kan ivareta 2-meters regelen fram til 15. juni. Styret har derfor bestemt at det berammede Årsmøtet 8-10 mai som var planlagt til Grimstad utsettes.

Pan Gathering 2020 er avlyst

 

Da er det kommet melding om at Pan Gathering 2020 i Sverige er avlyst. Alle som er påmeldt får avgiften tilbakebetalt. Hver enkelt vil motta epost fra arrangøren. Vi følger med på utviklingen, men det spøker nå unektelig for det planlagte vårtreffet i Grimstad 8-10 mai. Vi kommer tilbake med informasjon etter hvert.

Velkommen MC 2019

Selv om snøværet ikke helt vil gi seg er det ikke lenge til sesongen starter. Vår-fornemmelsene er i ferd med å komme. Siden det ser ut til at snøen likevel blir liggende noen uker til, så er vel første aktivitet MC-messen på Lillestrøm. Den arrangeres fra fredag 29. til søndag 31. mars. 

Nedtellingen har begynt

The countdown to this year's Pan Gathering has begun. The last pieces are beginning to fall into place.

Forberedelsene er i full gang

Forberedelsene til Pan-Gathering 2018 er godt i gang. Denne uken ble det meste av utstyret til arrangementet transportert til Vrådal.

101 deltagere med 67 motorsykler til Pan-Gathering.

Det er nå 101 deltagere med 67 sykler påmeldt til Pan-Gathering. De kommer fra 11 land i Europa. Vi har fortsatt 5  ledige rom som kan benyttes til etteranmeldelse. 

Viktig planleggingsmøte i Vrådal. 96 påmeldinger til Pan-Gathering.

Organisasjonskomiteen for Pan-Gathering 2018 var samlet i Vrådal fra Onsdag til søndag denne uken. Alle aktiviteter og oppgaver er gjennomgått og fordelt på komiteens medlemmer. Programmet er for de 4 dagene er langt på vei ferdig, og vil bli lagt ut om ikke lenge. Påmeldingene fortsetter å komme inn og vi er nå opp i 96 deltagere,

Vårtreff i Vrådal med innlagt Årsmøte!

Styret i Club Pan-European Norway har gleden av å invitere til Vårtreff i Vrådal andre helgen i mai. Lørdag 12.  mai blir det Årsmøte i klubben med behandling av Årsberetning og regnskap.

Det blir muligheter for 3 dager med turkjøring. Vi har en del påmeldinger, men ønsker gjerne flere. Så kom igjen... 

 

81 personer og 54 sykler påmeldt til Pan-Gathering

Det er nå 81 personer fordelt på 54 sykler påmeldt  til Pan-Gathering i Vrådal i august. Men vi håper på flere påmeldinger fra de store landene, spesielt Frankrike som enda ikke er representert. Men dette lover likevel meget bra.

Club Pan-European Norway kjører AlpenButt Rally 2017

Alpenbutt Rally 2017 er det første rally i sitt slag i Europa, arrangert i regi av den amerikanske organisasjonen IBA (Iron Butt Association) og deres datterorgansisasjon i Tyskland, Iron Butt Association Germany.

Club Pan-European Norway var representert ved Per Erik og Anita Bjurstrøm, Leif Rune Vad og undertegnede.  Starten gikk i den lille byen Miesbach sørøst for München søndag 30. juli kl 06:00 med innkomst samme sted fredag 4. august innen kl. 18:00. 63 delatgere fra 14 nasjoner stilte til start, inkludert en sykkel (Pan) fra USA.

Mjøsa rundt på MC

Mandag 1. mai ble minnerik med debut, i alle fall for undertegnede. For første gang skulle man kjøre rundt (halve) Mjøsa sammen med noen tusen andre på MC. Det ble litt av en opplevelse. Det var folk langs veien som vinket som om det var 17. mai. Og de stod på broene nedover E6 og vinket. Det var rett og slett en folkefest. Dette blir nok et fast innslag i turopplegget i årene som kommer.

Vellykket vårtreff på Hamar med Årsmøte

Årets første treff på Hamar ble meget vellykket med strålende vær hele helgen. 10 medlemmer med 8 sykler fra Østlandsregionen var til stede.Våre venner fra Vestlandet vurderte lenge å komme, og Leif Rune gjorde et tappert forsøk, men måtte gi opp da snøen lavet ned over fjellet. Vi hadde to fine turer rundt i distriktet på lørdag og søndag. Ett nytt medlem ble vervet i løpet av helgen.

Velkommen til Vårtreff på Hamar

 

Oppdatert Skjærstorsdag.

Foreløpig er 12 personer påmeldt til årets første treff som går av stabelen om drøyt to uker. Og det er fortsatt ledige rom på Scandic hotell Hamar. Så får vi jo denne gang en ekstra dag på mandag 1. mai. Da har man muligheten til å delta på Norges største MC-arrangement; Mjøsa Rundt.

Ellers registrerer vi en økende interesse for Club Pan-European Norway med 4 nye medlemmer de siste ukene. Totalt er vi nå 48 medlemmer. Og nå ser vi fram til å komme skikkelig i gang med sesongen (selv om det i skrivende stund (Skjærtorsdag) snør i Oslo).

AND THE DECISION IS VRÅDAL

Da er det avklart med Pan-Gathering 2018. Etter en nærmere vurdering av tre kandidater falt valget på Quality Straand hotel i Vrådal.
Hotellet ligger ideelt til med flotte turmuligheter i alle retninger. Så fra torsdag 23. til mandag 27. august i 2018 er det Vrådal som gjelder.

Vellykket Årsmøte i Vrådal

Årets vårtreff med innlagt Årsmøte  i Club Pan-European Norway gikk av stabelen i Vrådal 20. – 22. mai på Straand hotell. 10 sykler og 11 personer deltok på treffet. Lørdag 21. mai hadde vi en fin tur i området, bl.a. til Rauland høyfjellshotell som er kandidat til å arrangere Pan-Gathering i 2018 i tillegg til Straand og Hovde.

12 personer påmeldt til Vrådal.

Arrangementet går som planlagt.

Kun 7 av de organiserte ved Quality Straand Hotel  tatt ut i streik

Hotellet klarer fortsatt og holde normal drift.

Touren-Fahrer tester 18 tursykler

I juni-nummeret av det tyske magasinet Touren-Fahrer som kommer i salg i Tyskland idag har de en såkalt kort-test av 18 tursykler. Honda Pan-European greier seg godt i konkurransen til tross for sine 14 år på markedet. Men det er skyer på himmelen om ikke så lenge.

Webdesign: Bewebbed.no