Det er stor interesse for Sommertreffet, og vi har allerede fått flere påmeldinger. Det ser ut som de 15 rommene vil gå med. Hotellet har vært stengt en periode, men åpner opp ganske snart i tråd med nye bestemmelser fra myndighetene.

Det har kommet noen spørsmål om påmelding. Som det fremgår av innbydelsen skal påmelding skje til klubben, ikke til hotellet. Se detaljer i innbydelsen. Grunnen til det er at klubben har reservert rommene og står økonmisk ansvarlig  for dem. Ved påmelding er det da også kun rommene som skal betales på forhånd. Den oppgitte prisen er per natt, så rompris for helgen blir NOK 2300 for enkeltrom og 2700 for dobbeltrom. Vi har som tidligere nevnt reservert 15 rom. Dersom pågangen blir stor vil vi reservere flere. Betalinsgfristen er 13. juli som er siste frist for å kansellere ubrukte rom. Etter hvert som betalingene kommer inn på konto vil betalingsfeltet bli merket av i deltagerlisten med en grønn farge, og bekreftelse vil bli sendt direkte til deltagerne om at rommet er betalt og reservert på hotellet.

I forbindelse med Årsmøtet hadde det vært hyggelig om vi kunne få til et lite tilbakeblikk på tidligere Pan-Gathering og eventuelt andre treff. Så send gjerne noen bilder med kommentarer, så skal vi se om vi kan få satt det sammen til en liten seanse under møtet.

Oppdatert deltagerliste finner du her: deltagere.pdf

 
Webdesign: Bewebbed.no